Designere

Læs om furniparts samarbejde med de dygtigste designere

furnipart har en lang tradition for at samarbejde med både veletablerede som nye designere fra både ind- og udland. Vi sætter en stor ære i at finde unikke designs, der passer ind i vores designprofil. Det er derfor ikke tilfældigt, når vi finder en ny designpartner. Vi foretager altid en nøje vurdering for at være sikre på, at designeren passer til furnipart.

Du kan vende tilbage og læse mere om os lige her.

VE2

VE2

VE2 blev grundlagt i 2007 af Morten Lauritzen og Hugo Dines Schmidt. Designstudiet har til huse i Aarhus, hvor et lille team af designere alle har deres faglige ballast fra Arkitektskolen Aarhus. Deres fokus er altid på holdbare designs, der gennem kvalitet og ærlighed kan skabe en æstetisk og funktionel værdi for brugeren.

Steffensen & Würtz

Steffensen & Würtz

Designerne Thomas Steffensen og Pia Würtz Mogensen er de to grundlæggere af designstudiet Steffensen & Würtz. Sammen med Malene Ejsing Nørgaard arbejder de med industrielt design ud fra deres studie i Aalborg.

Rikke Frost

Rikke Frost

Mange danskere kom på fornavn med Rikke Frost efter hendes deltagelse i konkurrencen Danmarks næste klassiker; En tv-serie, der blev vist på DR1 i foråret 2019. Rikke Frost endte med at vinde konkurrencen med børnemøblet BUKKI, der blev skabt i samarbejde med Kjeldtoft Furniture og Flexa.

Meike Neuhaus

Meike Neuhaus

Et lille hus i udkanten af ​​skoven danner den inspirerende ramme om Meike Neuhaus’ æstetiske kreationer.

Adam Laws

Adam Laws

Australske Adam Laws arbejder ud fra sit studie i Sydney. Hans kreative formsprog og nyskabende tekniske designløsninger har sikret ham mere end 20 designpriser.

Hans Sandgren Jakobsen

Hans Sandgren Jakobsen

Hans Sandgren Jakobsen har sit daglige virke i en smuk ældre bygning beliggende på havnefronten, eller snarere kajkanten, på Grenaa Havn. Formsproget, der karakteriserer Hans Sandgren Jakobsens designs, er frem for alt funktionelt.

Kamper Form

Kamper Form

Jakob Kamper er manden bag designstudiet Kamper Form. Han er uddannet industriel designer fra den Danske Designskole i 2001, og han arbejder til daglig ud fra sit studie beliggende i Ry.

Meneghello Paolelli

Meneghello Paolelli

Designstudioet Meneghello Paolelli ligger i Milano og består af de to designere Sandro Meneghello og Marco Paolelli. furnipart indledte et samarbejde med designstudiet i 2016.

Please choose your language

You are about to change language