Kom med bag om furnipart

furnipart er en dansk designvirksomhed, men furnipart er ikke kun dansk design. Vores samarbejde med både danske og udenlandske designere giver os et internationalt sigte, og vi bevæger os derfor ubesværet over landegrænser.

Det, der binder os sammen hos furnipart, er vores passion for at hjælpe mennesker til at skabe smukke og personlige hjem.

Vi undersøger, er nysgerrige og vi er ikke bange for at udfordre ”plejer”. Vi bruger gerne nye designere, vi rykker grænserne for, hvad man plejer at gøre, og vi skeler ikke til, hvad tendenserne siger men skaber dem.

Vores historie

Vores historie

Historien om furnipart starter i 1977 i to små lokaler i Aarhus.

Bæredygtighed

Bæredygtighed

I 2018 begyndte furnipart for alvor sin rejse mod en mere bæredygtig produktion. Denne rejse har indtil videre resulteret i både en certificering fra Cradle to Cradle Certified® Product Standard af eksisterende produkter og produkter i et helt nyt materiale.

Designere

Designere

furnipart har en lang tradition for at samarbejde med både veletablerede som nye designere fra både ind- og udland. Vi sætter en stor ære i at finde unikke designs, der passer ind i vores designprofil.

Kvalitet

Kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb fra furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved vores greb er overladt til tilfældighederne.

Kataloger

Kataloger

Gå på opdagelse blandt vores udvalg af kataloger og vores seneste, Vonsild by furnipart.

Kontakt

Kontakt

Har du brug for hjælp? Kontakt os her.

Please choose your language

You are about to change language