Kom med bag om furnipart

furnipart er en dansk designvirksomhed, men furnipart er ikke kun dansk design. Vores samarbejde med både danske og udenlandske designere giver os et internationalt sigte, og vi bevæger os derfor ubesværet over landegrænser.

Det, der binder os sammen hos furnipart, er vores passion for at hjælpe mennesker til at skabe smukke og personlige hjem.

Vi undersøger, er nysgerrige og vi er ikke bange for at udfordre ”plejer”. Vi bruger gerne nye designere, vi rykker grænserne for, hvad man plejer at gøre, og vi skeler ikke til, hvad tendenserne siger men skaber dem.

Vores historie

Vores historie

Historien om furnipart starter i 1977 i to små lokaler i Aarhus.

Kataloger

Kataloger

Kvalitet

Kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb fra furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved vores greb er overladt til tilfældighederne.

Messer

Messer

Læs her, hvilke kommende messer vi deltager på

Karriere

Karriere

Se vores åbne stillinger her.

Bæredygtighed

Bæredygtighed

I 2018 begyndte furnipart for alvor sin rejse mod en mere bæredygtig produktion. Vi ville have et eksternt organ med et internationalt renommé og høj troværdighed til at varetage processen med at dokumentere vores resultater, og vores valg faldt på det uafhængige, non-profit Cradle to Cradle Products Innovation Institute - repræsenteret i Danmark ved Vugge til Vugge Aps.

Kontakt

Kontakt

Designere

Designere

furnipart har en lang tradition for at samarbejde med både veletablerede som nye designere fra både ind- og udland. Vi sætter en stor ære i at finde unikke designs, der passer ind i vores designprofil.

Please choose your language

You are about to change language