Lange greb

Se udvalget af vores moderne lange greb

Hos furnipart kan du finde greb i mange forskellige farver, former og længder. Vi producerer ikke kun små, fine greb. Vi har nemlig et spændende udvalg af lange greb, som du med fordel kan bruge til de høje og lidt større skabe og skabslåger i dit hjem.

Grebene kommer i flere forskellige længder og farver, og du vil derfor med sikkerhed finde et eller flere greb, som passer helt perfekt til netop din bolig. Brug vores kvalitetsgreb, og gør din indretning helt speciel og unik.Find din forhandler her

Vores forhandlere har et stort udvalg af vores greb i deres butikker, showrooms og på deres webshops.

Se alle vores forhandlere her

 

Lange greb i gennemtænkt design

Du tænker muligvis, at lange greb vil fylde meget i et rum. Vores greb er dog meget elegante og enkle, så din indretning vil derfor skille sig ud med vores lange greb, uden at grebene overtager rummet. Du kan roligt bruge vores lange greb. Vores lange greb vil blot være en flot detalje i din indretning.

Med greb fra furnipart vil din indretning straks blive mere moderne. Endvidere samarbejder vi med spændende designere, så vi kan sørge for at dine greb er noget helt særligt. Grebene er desuden af meget høj kvalitet og i et tidløst design, så de kan derfor følge din indretning i mange år.

Elan

Edge Straight

Mango

Lange greb til alle skabslåger

Vores greb vil passe til enhver skabslåge. Lange greb kan bruges i alle slags rum. Brug vores lange greb i køkkene, og gør dine køkkenskabe mere moderne med et helt særligt udseende. Du kan også bruge de lange greb til garderobe, og genopfriske dine garderobeskabe.

Uanset om det er skabslåger på badeværelset, i soveværelset eller i køkkenet, vil de være en helt fantastisk detalje til dine skabe. Du tænker sikkert ikke over det i hverdagen, men nye greb kan gøre meget for et rums udtryk. Greb er en lille detalje, men selv de mindste detaljer kan gøre en stor forskel.

Please choose your language

You are about to change language