Greb og møbelknopper

Gå på opdagelse i greb og møbelknopper til alle rum og møbler

Greb og møbelknopper fra furnipart er tegnet af internationalt anerkendte designere. Greb og møbelknopper er både til det nye køkken eller badeværelse, eller til de ældre køkkenlåger, køkkenskuffer eller skabslåger, der trænger til fornyelse i form af et nyt greb eller en ny møbelknop.

Vi har samlet vores greb og møbelknopper i nogle kategorier for at give dig et hurtigt overblik. Du kan også bruge søgemulighederne under menupunktet Produkter for at finde lige netop dét greb, der mangler hos dig.

Manor

Manor

Diamantmønsteret på disse greb og knopper slår tonen an i en fortælling, der har eksklusivitet og varme som det bærende element.

Greb i ubehandlet messing

Greb i ubehandlet messing

Vores greb og knopper i ubehandlet messing, som er helt uden bly. Grebene vil gøre sig godt både i en patineret som i en pudset udgave.

Køkkengreb

Køkkengreb

Uanset om valget falder på køkkengreb eller møbelknopper til køkkenet, så er det et valg, der kan gøre en stor forskel på, hvordan et køkken opleves.

Badeværelsesgreb

Badeværelsesgreb

De fleste af vores greb og møbelknopper kan bruges som badeværelsesgreb. Der stilles dog lidt andre krav til et greb til badeværelse.

Farvede greb

Farvede greb

Farvede greb giver et væld af muligheder for at få f.eks. køkkenlåger og greb til at harmonere. En anden mulighed, som de farvede greb giver, er at fremhæve designet på selve grebet.

Materialer

Materialer

Greb fra furnipart kommer i flere forskellige slags materialer. Vi vælger altid det materiale, som kan sikre, et design kommer til sin fulde ret.

Trends

Trends

Vores to årlige kollektioner er bygget op omkring designs, som vi mener danner rammen om de nye tendenser, vi ser, køkken- og badeværelsesindretningen bevæger sig hen imod.

Push-to-open

Push-to-open

Greb til det grebsfrie køkken

Please choose your language

You are about to change language