Greb og møbelknopper

Gå på opdagelse i greb og møbelknopper til alle rum og møbler

Greb og møbelknopper fra furnipart er tegnet af internationalt anerkendte designere. Greb og møbelknopper er både til det nye køkken eller badeværelse, eller til de ældre køkkenlåger, køkkenskuffer eller skabslåger, der trænger til fornyelse i form af et nyt greb eller en ny møbelknop.

Vi har samlet vores greb og møbelknopper i nogle kategorier for at give dig et hurtigt overblik. Du kan også bruge søgemulighederne under menupunktet Produkter for at finde lige netop dét greb, der mangler hos dig.

Edge Straight by furnipart

Edge Straight by furnipart

Støbejernsgreb

Støbejernsgreb

Greb i støbejern giver dig en særlig oplevelse.

Push-to-open

Push-to-open

Greb til det grebsfrie køkken

Greb i ubehandlet messing

Greb i ubehandlet messing

Vores greb og knopper i ubehandlet messing, som er helt uden bly. Grebene vil gøre sig godt både i en patineret som i en pudset udgave.

Messinggreb

Messinggreb

Vores messing greb kommer i mange forskellige designs, der passer ind til enhver stil.

Hvide greb

Hvide greb

Hvide greb bliver nogle gange betragtet som en smule kedelige, men med den store mangfoldighed i furniparts designs bliver dette gjort til skamme.

Farvede greb

Farvede greb

Farvede greb giver et væld af muligheder for at få f.eks. køkkenlåger og greb til at harmonere. En anden mulighed, som de farvede greb giver, er at fremhæve designet på selve grebet.

Antikke greb

Antikke greb

Antikke greb er helt unikke. Farverne på vores antikke greb gør deres design markant anderledes og giver dem flere anvendelsesmuligheder.

Sorte Greb

Sorte Greb

Sorte greb er blevet yderst populære, og det kan vi sådan set godt forstå. De kan understrege en industriel stemning i en indretning, men sorte greb skaber også fokus på selve grebet.

Please choose your language

You are about to change language