Greb og møbelknopper

Gå på opdagelse i greb og møbelknopper til alle rum og møbler

Greb og møbelknopper fra furnipart er tegnet af internationalt anerkendte designere. Greb og møbelknopper er både til det nye køkken eller badeværelse, eller til de ældre køkkenlåger, køkkenskuffer eller skabslåger, der trænger til fornyelse i form af et nyt greb eller en ny møbelknop.

Vi har samlet vores greb og møbelknopper i nogle kategorier for at give dig et hurtigt overblik. Du kan også bruge søgemulighederne under menupunktet Produkter for at finde lige netop dét greb, der mangler hos dig.

Greb

Greb

Her på siden finder du alt i greb. Vi laver flere kollektioner hvert år, og vi sørger altid for, at der er et greb for enhver smag. Derfor finder du et stort sortiment, hvor alle modeller er af høj kvalitet.

Greb til køkkenlåger

Greb til køkkenlåger

Her hos furnipart finder du et godt udvalg af greb til køkkenlåger, så der er noget for enhver smag samt ethvert behov.

Køkkengreb

Køkkengreb

Med hjælp fra vores smukke og unikke køkkengreb kan du skabe det køkken, du altid har drømt om.

Hvide greb

Hvide greb

Hvide greb bliver nogle gange betragtet som en smule kedelige, men med den store mangfoldighed i furniparts designs bliver dette gjort til skamme.

Edge Straight

Edge Straight

Edge Straight er et let aluminiumsgreb, og det findes i fire forskellige størrelser i 13 forskellige farver.

Manor

Manor

Diamantmønsteret på disse greb og knopper slår tonen an i en fortælling, der har eksklusivitet og varme som det bærende element.

Farvede greb

Farvede greb

Farvede greb giver et væld af muligheder for at få f.eks. køkkenlåger og greb til at harmonere. En anden mulighed, som de farvede greb giver, er at fremhæve designet på selve grebet.

Messinggreb

Messinggreb

Vores messing greb kommer i mange forskellige designs, der passer ind til enhver stil.

Greb i ubehandlet messing

Greb i ubehandlet messing

Vores greb og knopper i ubehandlet messing, som er helt uden bly. Grebene vil gøre sig godt både i en patineret som i en pudset udgave.

Sorte Greb

Sorte Greb

Sorte greb er blevet yderst populære, og det kan vi sådan set godt forstå. De kan understrege en industriel stemning i en indretning, men sorte greb skaber også fokus på selve grebet.

Antikke greb

Antikke greb

Antikke greb er helt unikke. Farverne på vores antikke greb gør deres design markant anderledes og giver dem flere anvendelsesmuligheder.

Støbejernsgreb

Støbejernsgreb

Greb i støbejern giver dig en særlig oplevelse. Vores støbejernsgreb kan give ethvert rum et helt særligt udseende.

Please choose your language

You are about to change language