Greb

Se det store udvalg af vores moderne greb

Siden 1977 har furnipart fremstillet greb i samarbejde med både danske og udenlandske designere. Vores greb pryder i dag både skabe, skuffer og møbler i mange forskellige lande.

Her på siden finder du alt i greb. Vi laver flere kollektioner hvert år, og vi sørger altid for, at der er et greb for enhver smag. Derfor finder du et stort sortiment, hvor alle modeller er af høj kvalitet.

Vi samarbejder med en række dygtige forhandlere, og derved er vores designs tilgængelige i hele verden.

Se listen af de udvalgte forhandlere af greb/ by furnipart her

 

 

Find frem til din forhandler

Udforsk det brede udvalg af vores greb i flere butikker, showrooms og på webshops.

Har du fundet en favorit blandt alle vores greb produkter?

Se alle vores udvalgte forhandlere her.

 

Smukke og unikke greb i den højeste kvalitet

En af de ting, du kan være sikker på at få med et furnipart greb, er et greb i den absolut bedste kvalitet. Ikke nok med at du kan se det, så kan du også mærke det. Alt ved vores greb er nøje gennemtænkt, og alle greb har bestået mange tests, før de kommer ind i din bolig.


Den suveræne kvalitet er med til at give dig et eller flere greb, som du kan have glæde af i mange år frem i tiden. Hos furnipart stræber vi efter at lave smukke og unikke greb, der hjælper dig med at skabe et personligt og hyggeligt hjem.

Gate

Bounce

Hexa

Manor back

 

 

Greb til køkken, badeværelse og møbler

Vi har alle brug for et greb nogle gange. Hos furnipart finder du alt i greb. Det vil sige, at du kan finde netop den eller de modeller, du leder efter, uanset om du ombygger køkkenet eller badeværelset eller giver gamle møbler nyt liv. 


Noget så simpelt som at skifte et greb i køkkenet derhjemme kan gøre en stor forskel. Det er ikke altid nødvendigt at investere i et helt nyt køkken for at give rummet en ny følelse. Ofte er det nok bare at skifte greb. Det gælder også, hvis du trænger til noget nyt på badeværelset.


Hvis du overvejer at udskifte et møbel i dit hjem, vil det i mange tilfælde være muligt at opnå det ønskede resultat ved bare at skifte greb. Derudover vil det ligeledes være nemmere, billigere og mere bæredygtigt at montere et nyt greb på møblet. 

 

 

 

Motion

Rattan

Manor

Pillar


Alt i greb hos furnipart

I vores fantastiske sortiment finder du en lang række af greb. Herved kan du vælge den eller de modeller, der komplementerer din eksisterende indretning på bedste vis. Vi forhandler alt i greb såsom:

  • Sorte greb
  • Messinggreb
  • Hvide greb
  • Rustikke greb
  • Lædergreb
  • Porcelænsgreb
  • Rustfri greb
  • Profilgreb
  • Køkkengreb

At købe nye greb er en smart måde at skabe et andet udtryk i din bolig. Et nyt greb er en lille ændring med en stor indvirkning.

 

Vis din personlige stil med greb i hjemmet

Det er de små detaljer, der virkelig gør en forskel i dit hjem. De små ting som for eksempel nye furnipart greb til køkkenet, badeværelset eller møblerne giver dig mulighed for at sætte dit personlige præg i din bolig og vise din personlige stil.


Bortset fra deres indlysende funktionalitet sætter greb altid prikken over i’et, når det kommer til at gøre din bolig mere attraktiv og indbydende. 


At vælge de helt rigtige furnipart greb vil gøre dig glad hver eneste gang, du træder ind i rummet eller skal åbne et møbels skabe eller skuffer. Så giv dig god tid og gennemse vores udvalg med smukke og praktiske greb til dit hjem.

Se mere af vores inspirations univers lige her.

Please choose your language

You are about to change language