Manor/ by furnipart

Diamantmønster og greb i smuk forening

Diamantmønsteret på disse greb og knopper slår tonen an i en fortælling, der har eksklusivitet og varme som det bærende element.
Hvert greb og knop i denne serie har den karakteristiske diamantmønstrede overflade, der, udover et exceptionelt godt greb, sikrer et eksklusivt udseende, der yderligere bliver understreget af detaljerigdommen på både greb og knopper.

Netop detaljerne på greb og knopper flytter disse designs væk fra det industrielle og bringer dem ind i en fortælling om noget mere raffineret og forarbejdet, hvilket er netop, hvad designeren Jakob Kamper har ønsket. 

Find en forhandler af Manor/ by furnipart her


Find en forhandler

Vi har et tæt samarbejde med flere spændende butikker/showrooms og webshop. Ønsker du mere information om Manor serien - eller har du måske allerede forelsket dig i de flotte greb?

Besøg en af vores forhandlere her

Manor T

Manor

Manor Round

Manor Back

Find i to farver

Serien findes i to farver – sort og antik messing. Farverne bringer noget forskelligt til en indretning, men de har begge det herskabelig udtryk som fællesnævner.

Brug Manor til at give det industrielle køkken mere varme, til at understrege herskabeligheden i et landkøkken eller noget helt tredje.

Se hele vores inspirations univers lige her.

Please choose your language

You are about to change language