furnipart

Oplev greb til køkken, bad og møbler fra furnipart

furnipart er greb i den højeste kvalitet. Vi har siden 1977 designet og produceret greb og samarbejder altid med internationalt anerkendte designere omkring vores nye kollektioner, som pryder skuffer, skabe og møbler i mere end 60 lande. 

furnipart er i konstant fornyelse og produktudvikling. Vi laver flere kollektioner af greb om året, og der bliver kigget til os, når de nyeste trends skal findes.

furnipart er lige her.

Velkommen til furnipart

news collection 2024

news collection 2024

Velkommen til en verden, hvor design og kreativitet ingen begrænsninger har. I år præsenterer vi et bredt udvalg af greb og knopper bestående af 13 forskellige familier, hver med deres designeres kreative vision og signatur.

At your place - femte.til.venstre

At your place - femte.til.venstre

Lukas og Johanne, som står bag profilen femte.til.venstre, er i gang med renoveringen af deres charmerende 70'er hus.

VONSILD by furnipart

VONSILD by furnipart

Vonsild er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Skønheden i ægte træ, håndværkets dygtighed og kærligheden til detaljen forenes i Vonsild.

Bæredygtighed

Bæredygtighed

I 2018 begyndte furnipart for alvor sin rejse mod en mere bæredygtig produktion. Denne rejse har indtil videre resulteret i både en certificering fra Cradle to Cradle Certified® Product Standard af eksisterende produkter og produkter i et helt nyt materiale.

Kataloger

Kataloger

Gå på opdagelse blandt vores udvalg af kataloger og vores seneste, Vonsild by furnipart.

Kontakt

Kontakt

Har du brug for hjælp? Kontakt os her.

Please choose your language

You are about to change language