furnipart

Oplev greb til køkken, bad og møbler fra furnipart

furnipart er greb i den højeste kvalitet. Vi har siden 1977 designet og produceret greb og samarbejder altid med internationalt anerkendte designere omkring vores nye kollektioner, som pryder skuffer, skabe og møbler i mere end 60 lande. 

furnipart er i konstant fornyelse og produktudvikling. Vi laver flere kollektioner af greb om året, og der bliver kigget til os, når de nyeste trends skal findes.

furnipart er lige her.

Velkommen til furnipart

German Design Award Winner 2024

German Design Award Winner 2024

I vores vedvarende stræben efter godt design er vi glade og beærede over at være blandt vinderne af German Design Award 2024.

VONSILD by furnipart

VONSILD by furnipart

Vonsild er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Skønheden i ægte træ, håndværkets dygtighed og kærligheden til detaljen forenes i Vonsild.

Manor

Manor

Diamantmønsteret på disse greb og knopper slår tonen an i en fortælling, der har eksklusivitet og varme som det bærende element.

Bæredygtighed

Bæredygtighed

I 2018 begyndte furnipart for alvor sin rejse mod en mere bæredygtig produktion. Denne rejse har indtil videre resulteret i både en certificering fra Cradle to Cradle Certified® Product Standard af eksisterende produkter og produkter i et helt nyt materiale.

Kataloger

Kataloger

Gå på opdagelse blandt vores udvalg af kataloger og vores seneste, Vonsild by furnipart.

Kontakt

Kontakt

Har du brug for hjælp? Kontakt os her.

Please choose your language

You are about to change language