Trægreb

Se vores nye, moderne udvalg trægreb til dit hjem

Med trægreb kan du få naturen med ind i din bolig på en naturlig måde. Hos furnipart har vi forskellige greb i træ i flere træsorter, som vil bidrage med deres helt eget unikke udtryk til et rum. Trægreb er fantastiske, hvis du ønsker at tilføre en autentisk og harmonisk atmosfære i hjemmet.

Vælger du vores træ greb til din bolig, vil du få glæde af dem i mange år frem i tiden. Rent faktisk bliver trægreb ofte kun pænere, som tiden går. Derfor er det den perfekte investering for dig, der ikke ønsker at udskifte dine greb i tide og utide. Tag et kig på vores greb i træ, som du finder her på siden.


Se vores forhandlerliste lige her

Du kan se vores store sortiment af greb hos vores udvalgte forhandlere. Du kan se mere på forhandlernes webshops eller i deres showrooms og butikker. 

Se vores forhandlerliste her

Byd naturen inden for i dit køkken eller badeværelse med greb i træ

Køber du trægreb, kan du nemt bringe et strejf af naturen ind i dit køkken eller badeværelse. Ønsker du et hjem, hvor naturen er i højsædet, er køkkengreb i træ et rigtig godt valg. Træ er nemlig et alsidigt materiale, der vil give et helt særligt udtryk til dit køkken.

Du kan ligeledes gøre brug af disse greb på badeværelset for at fuldende looket i din bolig. Monterer du træ greb på skabe og skuffer, vil du tilføre dem en tidløs og stilren finish, som du ikke vil blive træt af. Udover dette er vores greb i træ designet med fokus på funktionalitet. Du er derfor sikret et godt greb.

Vælger du at placere de samme greb i træ i køkkenet, på badeværelset samt på gamle møbler, kan du desuden skabe en harmonisk og balanceret sammenhæng i hele dit hjem.

Crossing

Glove

Join

Manta

Tilføj noget nyt til din bolig med træ greb

Trægreb er med til at give din bolig et naturligt præg, mens det samtidigt skaber en afdæmpet og rolig fornemmelse. Denne type af greb passer godt ind i moderne boliger, der ønsker at tilføre ro og naturelementer til indretningen.

Hos furnipart forhandler vi mange forskelligartede trægreb, så du har mulighed for at finde det helt rigtige greb til dit køkken eller badeværelse.

Please choose your language

You are about to change language