Støbejernsgreb

En taktil oplevelse gennem støbejernsgreb

Greb i støbejern giver dig en særlig oplevelse. Støbejernet har en helt unik tekstur, der tilføjer et design en ny dimension. Det er svært at beskrive disse greb. Støbejernsgreb fra furnipart skal ses og føles.

Det kræver ikke meget at give din indretning en makeover. Brug vores greb i støbejern til dine skabe, kommoder, låger eller skuffer. Vores greb passer til alle slags møbler. Vores greb kommer desuden i flere forskellige designs og vil derfor helt sikkert også passe til lige netop din stil.

 

Find din forhandler

Vi har samarbejde med udvalgte forhandlere, som har et stort udvalg af vores støbejernsgreb. Du kan finde det store udvalg i deres butikker, showrooms og webshops.

Se alle vores udvalgte forhandlere her.

 

Motion

Provence

Pagoda

Pen

Brug greb i støbejern til at give dine gamle møbler et nyt liv


Vores støbejernsgreb kommer i forskellige længder og former. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om du ikke kan finde dine nye greb hos os. Når du har fundet dit favoritgreb, kan du gå i gang med dit næste boligprojekt. Vores greb kan nemlig bruges på mange forskellige møbler, både i køkkenet, soveværelset og på badeværelset.

Der er ingen grund til at købe nyt, når du blot kan udskifte et greb, og dermed give dit møbel et helt nyt udseende. Vores greb i støbejern er designet med omtanke, så de passer ind i alle hjem samtidig med at de har et tidsløst design. De er moderne, unikke og helt specielle.

 


Få din indretning til at skille sig ud med støbejernsgreb

Hvert hjem er helt unikt ligesom vores støbejernsgreb. Vores greb skiller sig ud i deres design, og du vil ikke kunne gå forbid et støbejernsgreb fra furnipart uden at lægge mærke til det.

De fleste er nok vant til, at støbejern bruges til fremstilling af gryder og pander, men vi har tænkt ud af boksen og brugt støbejern til at fremstille greb. Din indretning vil derfor komme til at skille sig ud med vores greb i støbejern.

Please choose your language

You are about to change language