Rustikke greb

Se vores udvalg af rustikke greb og bliv inspireret

Forbedr dine skabe og skuffer ved brug af vores sofistikerede og rustikke greb. Med disse funktionelle og rustikke greb er du sikret greb, der ikke bare ser smukke ud, men også føles lækre i hånden. Hos furnipart hjælper vi med at fuldende indretningen i dit hjem ved at skabe de små detaljer, der tilføjer stil og funktionalitet til dit hjem.

Vi har alle de rustikke greb, du har brug for. Du kan nemlig vælge vores greb i forskellige farver og finish alt efter, hvad der vil komplementere din nuværende indretning på bedste vis.

Find vores rustikke greb hos udvalgte forhandlere. Se vores forhandlerliste her.


Find din nærmeste forhandler

Se udvalget af vores greb på flere webshops og i flere butikker og showrooms.

Find din nærmeste forhandler her

Classic

Equester Cup

Common

Wafer

Tilføj rustikke greb, der sætter prikken over i’et

Uanset om du ombygger dit køkken, moderniserer dit gamle skrivebord eller implementerer badeværelsesskabe for mere opbevaringsplads, kan tilføjelse af de rette rustikke greb sætte prikken over i'et.

Rustikke greb kan bruges sammen med flere forskellige typer af indretningsstile alt efter det look, du leder efter. Med de rette greb kan du nemlig få hjælp til dramatisk at forbedre det udtryk, du ønsker at skabe i et rum. Samtidigt kan du nemt opdatere et af dine gamle møbler, så det bliver som nyt igen. Så tag et kig på vores produkter og find den stil, der fuldender dit hjem.

Gate

Fold

Hexa

Rio

Forvandl dit køkken eller badeværelse med de rette rustikke greb

Greb er én af de mest prominente detaljer i ethvert køkken. Desuden er greb med til at afgøre, hvad dit køkken afspejler. Derfor kan du forvandle dit køkken ved valg af de helt rigtige greb for dig og din bolig. Dette gør sig ligeledes gældende på badeværelset.

Vores rustikke greb går godt både med det moderne og det rustikke samt mere gammeldags. Har du et moderne og minimalistisk køkken, vil denne type af greb bløde de rene linjer op, mens rustikke greb blot vil fuldende det rustikke og mere gammeldags look.

Please choose your language

You are about to change language