Referencer

Hvorfor vi er den foretrukne leverandør

Vi er stolte af at være den foretrukne leverandør til nogle af verdens største køkkenproducenter. Du kan læse mere om, hvordan vi samarbejder med nogle af de førende mærker, og hvordan vi understøtter deres forretning med vores uovertrufne kvalitet.

Invita

Invita – en af de førende køkkenproducenter i Danmark, har valgt knoppen Bell til deres serie Northern Shaker. Kombinationen af den smukke olivengrønne farve og det klassiske grebsdesign tager dette shaker-køkken ind i det 21. århundrede

Ballingslöv Kök

Ballingslöv Kök i Sverige tilbyder alt lige fra klassiske til moderne køkkener og badeværelser. De har valgt Lounge med læder som et kontrasterende element til deres serie Bistro i eg. Blandingen af træ og sorte detaljer i metal får dette køkken til at skille sig ud fra mængden.

 

Nolte Kitchen

Nolte Kitchen i Tyskland imødekommer enhver køkkendrøm. Den smukke henna-farvede front, som ses her, er et perfekt match med grebet Luck. Designets runde form spiller en vigtig rolle i fortællingen om frontens varme og nedtonede farve.

Dovy Keukens

Dovy Keukens i Belgien er synonym med køkkener i høj kvalitet og har været det i de sidste 40 år. Deres brug af Fall, som ses her, viser, hvordan farven på et greb kan være en interessant kontrast i et ellers meget neutralt interiør, og hvordan grebet spejler de forskellige industrielle designelementer, som også ses i dette køkken.

Please choose your language

You are about to change language