Profilgreb

Gå på opdagelse i vores unikke udvalg af profilgreb

Profilgreb er for dig, der ønsker et greb i høj kvalitet. De signalerer stil og klare linjer og kan bruges på alle skuffer og skabe. furnipart har et godt udvalg af profilhåndtag, da de er yderst populære i danske hjem med fokus på den minimalistiske nordiske boligindretning.

Det skyldes, at profilgreb som regel er fremstillet med henblik på en tidløs elegance, rene linjer og en fin profil. Der findes mange forskellige profilgreb, så du kan vælge din favorit. Der findes de helt minimalistiske og enkle greb ligesom, at du kan finde profilhåndtag med spændende detaljer.


Find din forhandler 

Se vores spændende udvalg af profilgreb i flere webshops, butikker og showrooms. 

Du kan se vores forhandlerliste her.

Profilhåndtag er ergonomiske og stilfulde greb

Profilhåndtag er kendt for at være stilfulde greb med et rent og simpelt udtryk. Det er let at montere grebet på et skab eller en skuffe, og du vil ikke kun se nogen irriterende søm eller skruer efter monteringen.

Et profilgreb fra furnipart hjælper dig med at give dit køkken, dit badeværelse eller et gammelt møbel et nyt og individuelt look.

Med de helt rigtige profilhåndtag kan du forandre rummets udtryk markant. Desuden er vores greb praktiske og funktionelle med ergonomien i højsædet. De er både alsidige og ergonomiske, så det er enkelt og ligetil for dig at åbne og lukke dine skuffer og skabe.

Artisan

Edge Straight

Edge Filigree

Accent

Bred vifte af praktiske og flotte profilgreb

Profilgreb er en type af greb, du aldrig vil blive træt af uanset, hvad du har af ønsker til din boligindretning. Med disse greb kan du give dit køkken eller badeværelse et unikt udtryk samt tilføje en lille, men spændende detalje til rummet.

Vi har en bred vifte af både enkle, minimalistiske, moderne og klassiske profilhåndtag i forskellige materialer og farver. De praktiske profilgreb fra furnipart er lavet i flotte design i en høj kvalitet, så du aldrig behøver at gå på kompromis med hverken kvaliteten eller designet, når det kommer til dine greb.

 

Please choose your language

You are about to change language