Møbelgreb

Se vores flotte og tidsløse udvalg af møbelgreb

Her kan du finde dine nye, moderne greb til dine møbler. Vores møbelgreb kommer i forskellige farver og former, og du vil helt sikkert finde det perfekte greb til dit hjem. Alle greb har et gennemtænkt design, som gør, at de er tidløse, og de er af den allerhøjeste kvalitet. 

Du vil derfor få glæde af dine møbelgreb fra furnipart i mange år. Vi har et stort sortiment af møbel greb. Du vil med sikkerhed kunne finde dine nye møbelgreb hos os uanset, om det er til dine skabe, kommoder, skuffer eller noget helt fjerde.

 

Find din forhandler lige her

Du kan se udvalget af vores greb i vores forhandleres butikker, showrooms og webshops.

Se hele vores forhandlerliste her

 

Alt fra rustikke til klassiske møbelgreb – find dem hos os

Vores møbelgreb kan ramme enhver indretningsstil. Dit hjem afspejler din personlige stil, og her kan vores greb være behjælpelige. En lille detalje som greb på dine møbler kan give møblerne et helt nyt udtryk. Det er ikke noget man tænker meget over, men greb kan gøre meget for et møbel og dets udseende.

Gå på opdagelse i vores store sortiment, og find møbelgreb, som passer netop til din indretningsstil. Gør dit hjem mere hyggeligt, moderne eller helt unikt ved at udskifte grebene på dine møbler. Du behøver ikke at købe helt nye møbler, da et nyt greb kan klare arbejdet.

Base

Bounce

Hexa

Lounge

 


Møbelgreb som ikke går på kompromis med detaljerne og kvalitet

Udover at vores greb er moderne og tidløse, er de af allerhøjeste kvalitet. Vi samarbejder med danske og udenlandske designere, og det gør vores greb unikke og sikrer fokus på selv den mindste detalje. Dine møbel greb vil derfor med sikkerhed skille sig ud.

Derudover går vi meget op i, at alle vores greb lever op til vores høje standard, så vi kan sikre, at dine møbelgreb har en levetid, der strækker sig mange år. Find dine favorit møbelgreb, og gør dit hjem helt unikt.

 

Mango

Manor Back

Rattan

Span

Please choose your language

You are about to change language