GERMAN DESIGN AWARD WINNER 2024

I vores vedvarende stræben efter godt design er vi glade og beærede over at være blandt
vinderne af German Design Award 2024. Det er med stolthed, at vi kan fortælle, at Leaf
har vundet den prestigefyldte German Design Award i kategorien Excellent Product
Design - Furniture. hvilket bekræfter vores dedikation til at
levere enestående designkvalitet.

UDFORSK

LEAF

Designet af det anerkendte designteam VE2 er Leaf et mesterværk af elegance og funktionalitet. Leaf er en elegant tynd plade med afrundede hjørner, der retter opmærksomheden på skabet og viser VE2's omhyggelige opmærksomhed på detaljerne.
 
Det moderne greb, med sin underspillede charme, tilføjer et strejf af sophistication til møblerne, mens dens rene og ubrudte overflade elegant bøjer sig blidt mod brugeren, skaber et stilfuldt og praktisk greb.

VE2's designfilosofi skinner igennem i Leaf, hvor grebet ikke kun fremhæver materialernes iboende karakter, men også svæver graciøst på skabet og leger med lys og skygge. 
 
Oplev VE2's kunstneriske kunnen med Leaf - en perfekt fusion af form og designexcellence.

UDFORSK

VE2

VE2 blev grundlagt i 2007 af Morten Lauritzen og Hugo Dines Schmidt. Designstudiet har til huse i Aarhus, hvor et lille team af designere alle har deres faglige ballast fra Arkitektskolen Aarhus. Deres fokus er altid på holdbare designs, der gennem kvalitet og ærlighed kan skabe en æstetisk og funktionel værdi for brugeren.

Siden grundlæggelsen har studiet opnået en lang række hædersbevisninger i både ind- og udland for brands som eks. Zone Denmark og Skagerak.
 
VE2 arbejder primært med produkt- og interiørdesign og gerne i spændingsfeltet derimellem, da genstande altid har en indvirkning på det interiør, hvori de er placeret.

VE2 har været en fast designpartner hos furnipart gennem en lang årrække, og de har designet mange af vores mest populære greb og knopper.

Please choose your language

You are about to change language