Lædergreb

Se vores spændende sortiment af lædergreb

Læder kan bruges til næsten enhver indretningsstil herunder minimalistisk, romantisk, moderne, rustik og mange flere. Denne type af materiale er især god til hjem med fokus på en nordisk og skandinavisk indretning.

Fordi det er så alsidigt, er læder de seneste år blevet utrolig populært inden for boligindretning. Takket være sit enkle og naturlige udtryk er lædergreb et optimalt valg for stort set enhver bolig. Her på siden finder du greb i læder, der er lavet i den absolut fineste kvalitet.

 

Find frem til din forhandler

Udforsk det brede udvalg af vores greb i flere butikker, showrooms og på webshops.

Har du fundet en favorit blandt alle vores greb produkter?

Se alle vores udvalgte forhandlere her.

 

Læder greb giver dit hjem et naturligt og enkelt look

Læder er et lækkert materiale, der kommer med mange forskellige udtryk. Derfor kan du vælge netop de greb i læder, der fuldender din bolig. Det naturlige ved lædergreb er ligeledes en faktor, du ikke bør overse.

Ikke nok med at det giver læder greb noget smukt, så er det også yderst stilrent. Desuden giver det dig mulighed for at kombinere dine lædergreb med andre naturlige indretningselementer.

Yderligere har læder en eller anden form for luksus over sig. Vælger du læder greb til din bolig, kan du være sikker på, at der kommer et ekstra touch af hverdagsluksus og eksklusivitet hjem til dig.

 

Pust nyt liv i køkkenet eller på badeværelset med greb i læder

Greb er en mindre, men essentiel detalje, når det kommer til indretningen. Med et greb får du nemlig hjælp til at tilpasse stilen i et specifikt rum, da det gør en væsentlig forskel i forhold til rummets helhedsindtryk.

Vores greb er perfekte til enten dit køkken eller dit badeværelse. Har du skuffer og skabe, så er du sikret lædergreb i den absolut højeste kvalitet ligesom, at de er helt og aldeles unikke. Du finder altså ikke disse lædergreb på andre sider end vores.

Læder greb kan sagtens bruges i hele dit hjem. Takket være vores fine udvalg af greb i læder kan du nemt puste nyt liv i køkkenet eller på badeværelset. Har du et gammelt skrivebord eller en gammel kommode, vil læder greb også være velegnet til disse møbler.

Samtidigt er nye greb en omkostningseffektiv og bæredygtig løsning i stedet for at udskifte hele dit køkken eller købe et helt nyt møbel.

 

 

Lounge

Drum

Lounge

Strap


Masser af lædergreb til din bolig

Hos furnipart finder du et stort sortiment af forskellige lædergreb. Du finder blandt andet moderne og stilfulde greb i læder, der giver elegance til dine skabe og skuffer. Udover dette finder du læder greb med raffinerede og spændende detaljer.

Eksempelvis kan du investere i et greb, der er forsynet med en blanding af læder og metal. Dette giver et meget smart og lækkert look.

Med lædergreb er du sikret et skandinavisk præg i din bolig, og så tilføjer disse greb også masser af funktionalitet til enten køkkenet eller badeværelset. Du vil nemlig altid nemt kunne få adgang til dine skabe og skuffer, når du har brug for det.

Vores lædergreb er slidstærke, holdbare og i den bedste kvalitet. De vil holde år efter år, så du ikke hele tiden skal tænke på at finde nogle nye.

Please choose your language

You are about to change language