Hvide greb

Se vores fine udvalg af hvide greb 

Er du på udkig efter smukke hvide greb, er du landet det rigtige sted. Hos furnipart tilbyder vi et stort udvalg af hvide greb i høj kvalitet, som du ikke finder andre steder.

Vores greb er unikke og bliver fremstillet med henblik på, at du kan forvandle dit hjem på ingen tid. Mangler du tidløse og klassiske greb til din bolig? Så bør du overveje, om et hvidt greb ikke er det rette valg for dig.


Se vores udvalgte forhandlere lige her 

Du kan se udvalget af vores greb hos vores udvalgte forhandlere. Udvalget kan ses i forhandleres butikker, showrooms og på deres webshops.

Find frem til en af vores forhandlere lige her.

Klassiske og simple hvide greb til alle skuffer og skabe

Selvom et hvidt greb kan virke som et kedeligt valg, så er det slet ikke tilfældet. Den hvide farve tilføjer nemlig et elegant og simpelt udtryk til rummet eller møblet. Desuden er hvid også en utrolig klassisk og traditionel farve, hvilket gør sig godt i langt de fleste boliger.

Vores flotte hvide greb fungerer godt med forskellige farver. Du kan skabe en fed kontrast med en mørk farve og et hvidt greb. Derudover kan du sagtens montere et hvidt greb på en hvid skuffe eller et hvidt skab. Hvid på hvid er utroligt stilrent og moderne og er i dag utrolig populært.

Flat

Carve

Square

Vanilla

Skab et stilrent look i dit køkken med hvide greb til køkkenlåger

Hvis du leder efter de perfekte hvide greb til at komplementere dine køkkenskabe, bør du tage et kig her i vores sortiment. Hvide greb til køkkenlåger kan være med til at give dit køkken et helt nyt design.

Samtidigt skaber disse greb et stilrent look med rene linjer i dit køkken. Det kan derfor godt betale sig at investere i hvide greb.

Dette er ligeledes tilfældet, hvis du vælger at bruge greb fra furnipart på badeværelset. Ikke nok med at hvide greb til køkkenlåger er yderst stilfuldt, er disse greb også med til at give det pågældende rum et helt nyt udtryk.

Please choose your language

You are about to change language