Bæredygtige greb

Se udvalget af vores moderne og bæredygtige greb

2018 var året, hvor furnipart startede rejsen mod bæredygtighed og en mere bæredygtig produktion. Denne rejse har ført til en certificering fra Cradle to Cradle Certified® Product Standard af nogle af vores eksisterende produkter og produkter i et nyt, bæredygtigt materiale.

Selvom vores bæredygtige greb ikke redder verden, viser vi over for industrien og os selv, at tingene sagtens kan gøres med omtanke for vores planet. Vi tror på, at bæredygtighed er det helt rigtige, og det hele er blot starten på en lang, spændende rejse, som du kan være en del af.

 

Find forhandler af vores greb

Vi har samarbejde med udvalgte forhandlere, som har et stort udvalg af vores greb. Du kan se vores greb i deres butikker, showrooms og på deres webshops. 

Find din forhandler her.

Køkkengreb og bæredygtighed kan sagtens gå hånd i hånd

Du kan nemt bringe bæredygtighed ind i din indretning. Med vores bæredygtige greb kan dit køkken komme med på den bæredygtige bølge, da vi har lavet to af vores populære køkkengreb i genbrugsplast. Køkkengreb og bæredygtighed hænger godt sammen, da furnipart kan hjælpe med at bringe bæredygtighed ind i dit interiør.

Vores bæredygtige greb er produceret i materialet OceanIX fra den danske virksomhed PLASTIX. PLASTIX omdanner materialer såsom fiskenet, reb og trawls til plastgranulatet OceanIX, som derefter støbes til vores bæredygtige produkter: Square 10 greb og Plato knop. Disse to produkter er enkle og tidløse, og de vil uden tvivl passe ind i dit hjem.


OceanIX - vores bæredygtige greb og knopper

OceanIX er navnet på den bæredygtige kollektion skabt af furnipart. Vores bæredygtige produkter bliver sendt ud i verden i biologisk nedbrydelige plastposer. Ved at vælge vores bæredygtige greb og knopper er du med til at spare på jordens ressourcer. Når plast bliver genbrugt, skal der nemlig ikke udvindes olie til ny plast.

Vi ved godt, at vores greb ikke redder verdenen, men vi ser dem som et skridt på vores rejse mod en mere bæredygtig fremtid. Vi håber, du vil følge med.

Square / OceanIX

Plato / OceanIX

Plato / OceanIX

Square / OceanIX

Please choose your language

You are about to change language