Antikke greb

Se vores spændende udvalg af antikke greb

Dine rum kan få et helt nyt udtryk, uden den store renovering. Du kan blot tilføje antikke greb til dit køkken, soveværelse eller badeværelse, og på den måde skabe en helt særlig stemning i et rum. Et greb i vores antikke farver kan tilføje en rå og rustik detalje, som giver et køkkenskab, skabslåge eller kommode et nyt liv.

Alle greb hos furnipart er designet med henblik på at være tidløse. Dine antikke greb vil derfor have lang levetid, grundet den høje kvalitet og det gennemtænkte design. Du kan finde grebene i forskellige farver, former og størrelser, som vil passe til netop dit hjem.


Find din forhandler her

Vi har samarbejde med udvalgte forhandlere. Du kan derfor se vores udvalg af greb i forhandlernes butikker og showrooms, eller på deres webshops.

Se forhandlerlisten her

Bull

Common

Equester

Locker

Antikke greb passer ind i ethvert hjem

Uanset om du har et ældre eller nyere hjem, vil antikke greb være den perfekte tilføjelse til dit hjem og din indretning. Et antik greb passer nemlig til mange stilretninger - både den moderne, industrielle, rustikke eller klassiske. Der vil kunne ses en tydelig forskel i dit hjem, uden at du skal bruge mange penge eller gå i gang med det helt store renoveringsprojekt. Antikke greb til køkkenet, badeværelset eller soveværelset vil ofte være nok til, at rummet får et helt nyt udtryk.

Endvidere skal du ikke bekymre dig om, at dine greb hurtigt skal udskiftes. Det tidløse design og den høje kvalitet vil sikre, at dine antikke greb kan blive i dit hjem i mange år.

Manor Back

Rio

Wafer

Equester Cup

Et antik greb, mange muligheder

Udover at vores greb passer til mange stilretninger, passer de også fremragende til diverse skuffer, skabe og låger. Du behøver derfor ikke at bruge penge på helt nye møbler, da du blot kan udskifte grebene og på den måde give møblerne et nyt look.

Du kan finde et udvalg af vores forhandlere her og få dine antikke greb allerede i dag.

Please choose your language

You are about to change language