Lange greb

Vores serie med lange greb tilgodeser behovet for greb til høje skabe og skabslåger. Vores lange greb fremhæver de lodrette linjer på den høje front og er et grafisk designstatement med tydelig funktionalitet. Grebene er designet til at blive vist frem, omend de også kan være diskrete.  

Vi tilbyder Big, Edge Straight, Mango, Èlan og Regular2 i længder fra 512 mm op til 1200mm. 

Få flere oplysninger om Long Handles/ by furnipart her.

 


Elan

Èlan er et karakteristisk og elegant greb med et fint lukket design. En hårfin balance mellem funktionalitet og et fuldendt og elegant udtryk, hvor designet defineres af detaljerne i de bløde, afrundede kanter - udført med præcision og en smuk finish.

Elan/ by furnipart
Mere information

Elan/ by furnipart
Mere information

Elan/ by furnipart
Mere information

 

 

Edge Straight

Inspirationen til Edge Straight stammer fra ønsket om at skabe det ultimative profilgreb til montering på kanten. Edge Straight har tidløs elegance og et fantastisk greb. Det er alsidigt, nemt at montere på en standardflade af normal tykkelse, og det er økonomisk at producere både hvad angår mængde og bearbejdning.

Flere oplysninger om produktet kan ses her.

Mango

Mango er et lettilgængeligt og praktisk greb. Det laver ikke ret meget støj og har et på én gang både blødt og stramt ydre. Når du leger med forskellige farver i dette design, kan du virkelig få det til at skille sig ud.

Flere oplysninger om Mango her.

Big & Regular 2

Cut-to-size handles 

Både BIG og Regular2 kan skæres og tilpasses til den rette størrelse, så de passer til dine behov. Røret er nemt at skære over, og de lukkede endebeslag er designet til at dække eventuelle skæremærker. Ekstra lange greb kan laves ved at forbinde rørlængderne med forbindelsesstykket, som understøtter og skjuler rørets sammenføjninger. Grebene fuldender en dristig boligindretning.

Big/ by furnipart
Mere information

Regular 2/ by furnipart
Mere information

Long Handles

Vores kollektion af lange greb imødekommer behovet for greb til høje skabe
og skabsdøre. De understreger de vertikale linjer på høje lågefronter og bliver
et grafisk design statement med en synlig funktion.

Long Handles - ENG

Please choose your language

You are about to change language