Sorte knopper

Se udvalget af vores fine sorte knopper

Mangler dit hjem nogle lidt mere raffinerede knopper? Moderne og tidløse sorte knopper bringer et strejf af klassisk elegance til ethvert rum. De kommer ikke kun i forskellige former, men også i en række af forskellige materialer.

Her hos furnipart finder du en bred vifte af sorte knopper, så du kan forny dine skabe og skuffer på ingen tid. At skifte dine nuværende knopper ud med nye er den perfekte måde til at opnå en forandring på uden, at det kræver det helt store.


Find forhandler

Se udvalget af vores sorte knopper i flere webshops, butikker og showrooms. 

Find frem til en af vores udvalgte forhandlere her

Orbit

Gate

D-Lite

Manor Round

En sort knop er et klassisk og elegant valg

Sorte knopper er yderst klassiske og passer til alle indretningsstile og alle rum. Du kan derfor selv vælge, om de sorte knopper skal monteres i køkkenet, på badeværelset eller på en af dine gamle møbler.

Du kan blandt andet tilføje sorte knopper for at opnå en flot kontrast mod lyst træ eller hvide møbler. Her vil en sort knop skabe blikfang og fange øjet lige så snart, du træder ind i rummet. Ydermere kan du vælge at placere sorte knopper på en sort eller mørk overflade for et harmonisk og stilrent udtryk. Uanset din foretrukne æstetik er sorte knopper et klassisk og elegant valg.

Balance

Fleur

Plato

Point

 


Sorte knopper til hele hjemmet

Lige meget om du renoverer, bygger nyt eller blot trænger til en mindre forandring, kan du tage et kig på vores sorte knopper i høj kvalitet. En sort knop er et tidløst valg, som aldrig vil gå af mode. Du vil derfor med sikkerhed få glæde af dette valg i mange år frem i tiden.

Hos furnipart fører vi knopper i farven sort med fokus på det enkle og minimalistiske ligesom, at du finder knopper, der er fyldt med små, men iøjnefaldende detaljer. Om du ønsker det ene eller det andet er helt op til dig og dit hjem.

Den store fordel ved en sort knop er, at den kan mikses og matches med ethvert materiale og enhver farve. Det sørger for, at du nemt kan smelte sorte knopper ind i din eksisterende indretning eller indrette på ny med dem.

Please choose your language

You are about to change language