Skuffehåndtag

Fuldend dit interiør med skuffehåndtag af høj kvalitet 

Vores skuffehåndtag findes i mange forskellige stilarter, former og farver. Brug dem til at opgradere dit køkken, badeværelse eller ethvert andet rum i huset. Hos furnipart er vi stolte over vores engagement, når det kommer til både kvalitet og design. For os er det nemlig vigtigt at fremstille dekorative skuffe håndtag i den højeste kvalitet.

Desuden har vi et kontinuerligt fokus på innovation. Vi bestræber os på at være nysgerrige og bryde grænserne i forhold til, hvad man plejer at gøre. Derfor finder du udelukkende unikke og ekstraordinære håndtag til skuffer her på vores side.


Vores forhandlere 

Vi har samarbejde med flere udvalgte forhandlere. Du kan se vores store sortiment på deres webshops eller i deres showrooms og butikker. 

Se listen over vores forhandlere lige her

D-lite

Balance

Big

Transit

Opdatér gamle møbler, køkkenet eller badeværelset med nye skuffe håndtag

Skuffehåndtag er noget af det mest fremtrædende ved dine skuffer eller et møbel med en skuffe. Selvom de typisk betragtes som værende tilbehør, hvilket kan gøre dem overflødige i nogle menneskers øjne, tilføjer håndtag til skuffer en væsentlig funktionalitet til enhver skuffe.

Samtidigt er skuffe håndtag et af de mest iøjnefaldende visuelle træk ved en skuffe. De er desuden med til at styrke skuffens eller møblets generelle stil og udtryk. At investere i et nyt skuffehåndtag er uden tvivl den nemmeste og mest omkostningseffektive måde at opdatere din gamle kommode eller skufferne i dit køkken eller på badeværelset.

Lounge

Equester

D-lite

Tubular

Tilføj noget personligt til din indretning med håndtag til skuffer

Der er en del muligheder, når du skal vælge nye håndtag til dine skuffer. At finde det rigtige skuffehåndtag kan derfor ofte være den sværeste del af processen. Med et væld af former, størrelser og design er mulighederne her hos os mange.

Hos furnipart har vi samlet alle vores skuffe håndtag i denne kategori, så det er nemt for dig at finde den rette model for dig og din bolig. Bliv inspireret til at opgradere et gammelt møbel eller et nyt rum i hjemmet med vores håndtag til skuffer og tilføj noget personligt til din indretning.

Please choose your language

You are about to change language