Porcelænsknopper

Se vores smukke porcelænsknopper til dit hjem

Med knopper til skabe og skuffer i køkkenet eller på badeværelset kan du på nem vis forny din bolig. Du kan blandt andet vælge porcelænsknopper. Mange tror, at porcelæns knopper kun er velegnede til boliger med en romantisk eller elegant stil. Men det er slet ikke tilfældet. Rent faktisk kan du sagtens vælge at bruge en porcelænsknop til en mere moderne og minimalistisk stil.

I sidste ende kommer det nemlig an på din personlige stil, samt hvad du ønsker, at det pågældende rum skal udtrykke og afspejle. Her hos furnipart har vi knopper i porcelæn til badeværelse, køkken samt møbler. Alle vores porcelænsknopper er fremstillet i den bedste kvalitet, så du kan nyde godt af dem år efter år.


Find forhandler  

Du kan se udvalget af vores knopper hos vores udvalgte forhandlere. 

Find din nærmeste forhandler lige her

Få nostalgiske og hyggelige elementer ind i din bolig med porcelæns knopper

Med de helt rigtige porcelæns knopper vil du få en snert af nostalgi og hygge direkte ind i dit hjem. Samtidigt skaber de et rent og klassisk look. En porcelænsknop sætter prikken over i’et i enhver bolig, og så er den bare i sig selv en rigtig fin og spændende detalje.

Men ikke nok med at knopper i porcelæn er yderst fine, så er de også funktionelle. Med porcelæns knopper fra furnipart skal du ikke længere døje med irriterende skuffer og skabe, der bare ikke vil åbne. Vores knopper er fremstillet med henblik på, at de skal være praktiske og smukke på samme tid.

Bead Straight

Oval

Halo

Vanilla

Giv nyt liv til dine møbler med porcelænsknopper til kommode

I stedet for at bruge penge på at købe et nyt møbel kan du vælge at opgradere din gamle kommode med hjælp fra en knop. I og med at du finder så mange forskellige knopper på markedet, vil du med garanti her hos os finde en, der falder lige i din smag. Det kan eksempelvis være en porcelænsknop.

Med porcelænsknopper til kommode kan du på ingen tid få en helt ny kommode. Udover at du i langt de fleste tilfælde sparer penge, så kan du ydermere være med til at fuldende et rums look. Desuden kan du vælge porcelænsknopper til kommode ud fra din personlige stil, hvilket er med til at personliggøre din bolig endnu mere.

Vælg en unik og stilren porcelænsknop til dit køkken eller badeværelse

Vælger du porcelænsknopper kan du få ændret dit hjem markant uden, at du skal bruge en masse tid og penge. Ved at udskifte dine nuværende knopper med nye porcelæns knopper kan du give dit køkken eller dit badeværelse et friskt pust.

Dette er et billigere og langt nemmere alternativ. Med nye porcelænsknopper kan du ende med at ændre udtrykket så meget i rummet, at det bliver til det køkken eller badeværelse, du altid har drømt om.

Please choose your language

You are about to change language