E-book.mp4

Designproces

Opdag, hvordan vi arbejder med design

Alle designs, der sendes ud fra furniparts lager i Hinnerup, er nøje gennemtænkte og blevet skabt i tæt dialog og samarbejde med både danske og udenlandske designere.

Vores evne til at spotte nye retninger og forståelse for, hvordan disse bedst muligt kan materialiseres i et design, skyldes et kreativt team med en passion for design og formgivning. De tendenser, vi ser i samfundet, omsætter vi til et designoplæg til vores designere.

Vi har en idé om, hvor vi gerne vil bevæge os hen, og vi giver vores designere frie tøjler til at komme med deres personlige fortolkning af de tendenser, som vi ser. Denne arbejdsgang betyder, at furniparts designs, gang på gang, bliver toneangivende for hele industrien.

At vi er en dansk designvirksomhed, fornægter sig ikke. Vi har den danske designtradition dybt forankret i vores DNA, og det giver en genkendelighed til vores designs.

Trods den store variation i udtryk, så udstråler et greb eller en knop fra furnipart altid en form for ro, der udspringer af de gennemtænkte detaljer og rene linjer. Intet er overladt til tilfældighederne.

Vi ser, gang på gang, at en lille designdetalje, som et greb, ofte ender med at tiltrække sig mest opmærksomhed i et nyt køkken eller badeværelse. Det er dén lille detalje, der er med til at understrege, hvilken stil du har valgt i din bolig, og den opmærksomhed, som et greb får, skal honoreres med et smukt design. Det er dét, vi arbejder ud fra og tanken bag alle vores kollektioner.

Her kan du vende tilbage og læse mere om os

Please choose your language

You are about to change language