news collection 2022

/by furnipart

Vi er glade for at præsentere vores news collection 2022/ by furnipart. Den er som altid sammensat af forskellige designs med hver deres særlige kendetegn.

Kollektionen består af 18 helt nye designs i materialer som aluminium, zink og træ. Vi ønsker, at de skal bringe fokus på de små detaljer og gøre os opmærksomme på, hvor lidt der skal til for at ændre et køkken- eller badeværelsesinteriør. Alle designs er meget taktile, men de har samtidigt deres respektive designeres særlige kendetegn. Resultatet er en kollektion med stor variation i design, som fejrer individualitet præcist, som det sig bør.

Velkommen til news collection 2022/ by furnipart.

Find produktoversigt her

Villa

Villa og Villa Round er designs, der er inspireret af den klassiske arkitektur fra Grækenland. Rene former, lige linjer, symmetrisk og harmonisk i sin opbygning.

Equester

Fødderne og basen på henholdsvis Equester og Equester Cup har en form, der minder om hovedet på de søm, der bruges til at sko en hest. Det er en lille detalje som alligevel gør hele designet. Det er den rette grad af udsmykning uden af få designet til at virke alt for bearbejdet.

 

Please choose your language

You are about to change language