news collection 2022

/by furnipart

Vi er glade for at præsentere vores news collection 2022/ by furnipart. Den er som altid sammensat af forskellige designs med hver deres særlige kendetegn.

Kollektionen består af 18 helt nye designs i materialer som aluminium, zink og træ. Vi ønsker, at de skal bringe fokus på de små detaljer og gøre os opmærksomme på, hvor lidt der skal til for at ændre et køkken- eller badeværelsesinteriør. Alle designs er meget taktile, men de har samtidigt deres respektive designeres særlige kendetegn. Resultatet er en kollektion med stor variation i design, som fejrer individualitet præcist, som det sig bør.

Velkommen til news collection 2022/ by furnipart.

Find produktoversigt her

Tug

Overraskende detaljer og ukonventionelle former gør nogle greb helt unikke. Tug, som er designet af Steffensen & Würtz, er en ring, der er nem at montere, og den bliver en unik detalje på alle slags fronter.

Steffensen & Würtz

Inside

Inside er det eneste metalgreb som kaschkasch har lavet til denne kollektion. Det ligner et klassisk bøjlegreb, men det overrasker alligevel, når man ser det tæt på. Det er inspireret af de to modsatte geometriske former - konkav og konveks – og sat sammen giver de et perfekt greb og en taktil overraskelse til brugeren.

kaschkasch

Carve

Carve er designstudiet Kamper Forms leg med det positive og negative rum. Det er nærmest et greb,
der er skåret ud af et andet greb.

Kamper Form

Please choose your language

You are about to change language