Møbelknopper

Et univers af smukke møbelknopper

Vælger du en knop fra furnipart, får du kvalitet og et smukt design ind i dit hjem. Vores møbelknopper er helt unikke, hvorfor de ikke er tilgængelige andre steder.

Yderligere er det vigtigt for os, at vi hele tiden skubber til grænserne og løbende udvikler noget nyt, så du kan få de bedste knopper hjem til dig. Derfor tester vi også altid vores møbelknopper, så du ikke skal være i tvivl om, at vores produkter er i den absolut bedste kvalitet.

Vi mener, at alle fortjener at have smukke knopper til møbler i hjemmet. De helt rigtige knopper er nemlig ikke kun praktiske. De hjælper dig også med at sætte et personligt præg i din bolig ligesom, at de kan være med til at skabe en specifik atmosfære og stemning.

Find forhandler af furnipart møbelknopepr her

 

Et udvalg af forhandlere

Du finder vores møbelknopper hos flere forhandlere.

Bliv inspireret af vores udvalg og besøg en af vores dygtige samarbejdspartnere.

Find din ønskede forhandler her.

Autumn

Plato

Manor T

Classic

Giv dine møbler en makeover med møbelknopper

Vi har alle sammen et møbel, som vi bare beholder på grund af, at det er nemmere end at købe et nyt, eller fordi at det har en specifik betydning. Men i stedet for at blive ved med at gemme møblet væk i et rum, kan du nemt ændre dets udseende med hjælp fra en møbelknop.

Dette kan være en rigtig god idé, da møbler er en af de største faktorer, når det kommer til at fremvise din personlige stil. Derfor er det essentielt, at du også vælger møbelknopper med omhu.

Hos furnipart kan du vælge lige præcis de møbelknopper, du mener vil komplementere din indretning optimalt. Du finder møbel knopper i mange forskellige materialer, stilarter, størrelser og farver, så du kan vælge den møbelknop, du bedst kan lide.

 

Overvej en smuk og unik møbelknop til dit køkken eller badeværelse

Udover at du kan friske et gammelt og kedeligt møbel op med brug af vores møbel knopper, kan du ydermere opgradere dit køkken eller dit badeværelse på et øjeblik. Du tror måske ikke, at en møbelknop kan gøre den største forskel. Men det er faktisk ikke sandt.

Selvom at møbelknopper er små, så er de med til at skabe helhedsindtrykket af et rum. Derudover vil du med funktionelle møbel knopper nemt og hurtigt kunne åbne alt lige fra køkkenlåger til badeværelsesskuffer og skabe.

Med vores knopper til møbler har vi sørget for, at du kan skabe den forandring, du har brug for i din bolig. Ønsker du ikke en stor forandring, men mangler du blot prikken over i’et eller den sidste finish, kan du ligeledes opnå det med en møbelknop.

Simon

Gate

Hexa

Manor Round

Find møbel knopper til dine ønsker og behov

Her hos furnipart er det vigtigt, at vi kan tilbyde en lang række af møbelknopper, så der er noget for enhver smag. Vores udvalg omfatter alt lige fra marmorknopper til hvide knopper, læderknopper, rustikke knopper og meget mere. Uanset dine ønsker og behov kan du finde en eller flere møbelknopper for dig.

I denne kategori med knopper kan du gennemse dine forskellige muligheder og få inspiration til dit næste projekt. Vi er sikre på, at du kan finde en knop, der lever op til dine krav.

Please choose your language

You are about to change language