Marmorknopper

Gå på opdagelse i vores helt unikke udvalg af marmorknopper

Giv skuffer og skabe eller et møbel en moderne og klassisk opdatering med vores fine marmorknopper. Vores marmorknoppers enkle og elegante design samt farve fungerer godt sammen med en række forskellige indretningsstile. Derfor vil en marmor knop sagtens kunne bruges til en moderne, minimalistisk eller traditionel indretning.

Alle vores knopper i marmor er unikke. Det betyder, at du ikke finder vores knopper andre steder. Ikke nok med at vores marmorknopper er unikke, så er de også af høj kvalitet. Du vil både kunne se kvaliteten og mærke den, når først du får monteret en af vores lækre marmorknopper i dit hjem.

 


Find din forhandler her

Du kan se udvalget af vores marmorknopper hos vores nøje udvalgte forhandlere. 

Find din nærmeste forhandler her.

 

 

Giv din bolig et stilfuldt og spændende udtryk med en marmor knop

Marmor er smukt og råt på samme tid og kommer i flere farver. Uanset valg af farve vil en marmor knop helt sikkert pynte i boligindretningen. En grøn knop i marmor giver et naturligt og varmt udtryk og er ideel til at puste liv til din moderne og nordiske bolig.

Du kan også vælge den klassiske hvide marmor knop, der er yderst stilfuld og smuk i enhver type af indretning. Der findes også knopper i marmor i andre farver, så du kan vælge den knop, der udstråler det, du ønsker at fremhæve. Hvad end du vælger den ene eller den anden marmorknop, er du sikret, at din bolig får et stilfuldt og spændende udtryk.

Bead Straight

Monte

Bead Straight

Monte

Marmorknopper er det perfekte valg for et eksklusivt look

Den glatte fornemmelse af marmor tilføjer en øjeblikkelig cool faktor til ethvert rum i dit hjem. Der er ingen begrænsninger for, hvor du kan montere en marmor knop. Vil du tilføje et stilrent element til dit køkken, er marmorknopper perfekte.

Det gør sig også gældende, hvis du er på jagt efter en flot knop til dit badeværelse. Et gammelt møbel kan ligeledes gennemgå en komplet makeover med hjælp fra marmorknopper. Marmorknopper fra furnipart er helt generelt et godt valg, hvis du ønsker et eksklusivt look.

Please choose your language

You are about to change language