Læderknopper

Find de fineste læderknopper til dine møbler

Læderknopper er et strejf af hverdagsluksus, som vi alle drømmer om at have i vores bolig. En læderknop er det perfekte valg til øjeblikkeligt at omdanne kommoder, skabe eller skuffer og gøre dem til unikke og iøjnefaldende elementer i dit hjem

Samtidigt er det en hurtig og omkostningseffektiv måde at opdatere din indretning på. Det er en fordel for dig, der ønsker, at der skal ske noget nyt i dit hjem uden, at du skal bruge en masse tid eller penge på det. I denne kategori finder du vores læderknopper, der er fremstillet i den højeste kvalitet.


Se forhandlerlisten her

Vi har samarbejde med udvalgte forhandlere, og du derfor kan se vores udvalg af knopper i flere webshops, butikker og showrooms. 

Se vores forhandlerliste lige her

Indret boligen med naturlige og rå læderknopper

Boligindretning kræver mange overvejelser og valg. Der skal både overvejes store ting og små ting. Selvom mange kunne fristes til at tro, at de store ting har den største betydning, er det ikke altid sandt. Små ting, som for eksempel knopper, har en massiv indvirkning på helhedsindtrykket af et hjem.

Ønsker du en knop med mange udtryk, der samtidigt er stilren, rå og naturlig, er en læderknop et godt valg. Med en læderknop får du et utal af muligheder i forhold til din indretning, da denne type af knop kan udstråle mange forskellige ting.

Takket være læderknoppers alsidighed kan du mikse og matche dem med andre materialer lige, som du vil.

Strap

Drum

Strap

Drum

Overvej en læderknop til køkken, badeværelse eller møbler

Læder er et eksklusivt og attraktivt materiale, der vil pynte i ethvert hjem. En læderknop kan bruges i alle rum uanset, om du mangler en ny knop i dit køkken, på dit badeværelse eller til et gammelt møbel.

Vælger du at investere i en læderknop fra furnipart til dit hjem, er du garanteret en luksusknop, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Det er et kvalitetsmateriale med et varmt og indbydende udtryk, som vil sætte prikken over i’et i det pågældende rum.

Please choose your language

You are about to change language