Køkkenskabe greb

Bliv inspireret og find dine nye greb til køkkenskabe

Med greb fra furnipart kan du sætte den perfekte prik over i’et på dine køkkenskabe. Vores køkkenskabe greb findes i mange stilarter og farver, så der er et greb, der passer til ethvert køkkendesign.

Uanset om du har et moderne køkken eller et mere traditionelt rum, kan du finde de perfekte greb til køkkenskabe hos os. Gennemse vores greb her på siden og vælg det køkkenskab greb, der bedst passer ind i din indretning.


Find din nærmeste forhandler her

Du kan se udvalget af vores greb til køkkenskab  i flere webshops, butikker og showrooms. 

Find en forhandler af vores greb lige her.

Lounge

Equester Cup

Span

Luck

Funktionelle og unikke greb til køkkenskabe er et plus

Selvom at et grebs primære funktion er at gøre skabe i køkkenet let tilgængelige, bruges de også i høj grad til at fremhæve din personlige stil.

Vores køkkenskabe greb er lavet med henblik på, at de skal bruges. Du kan derfor være sikker på, at funktionaliteten er i top med disse greb, så du kan bruge dem dag ud og dag ind uden, at de bliver beskadiget.

Men ikke nok med at du får slidstærke og funktionelle køkkenskabe greb, så er de også unikke og yderst smukke. Hvert køkkenskab greb i dette udvalg er designet med fokus på at skabe et behageligt greb, der på samme tid vil gøre dit køkken endnu pænere.

Find et greb til køkkenskab i et utal af materialer og udformninger

Vælger du at købe dine greb til køkkenskabe hos os, er du sikret et veludført og unikt design, der vil pynte i dit køkken samt er nemt at anvende. Yderligere finder du køkkenskabe greb i mange forskellige stilarter.

De mange stilarter omfatter klassiske og mere moderne looks til rustikke greb og meget mere. Der er også et udvalg af forskellige materialer herunder læder, træ, messing og porcelæn, som alle kan bruges i dit køkken. Vi er sikre på, at du vil få stor glæde af et attraktivt og praktisk greb til køkkenskab fra furnipart.

Rattan

Shuffle

Square

Autumn

Please choose your language

You are about to change language