Knopper til skuffer

Find nye og moderne knopper til dine skuffer hos os

Knopper til skuffer er ikke kun en vigtig detalje for indretningen af hjemmet, men de har også en væsentlig funktion. En god skuffeknop skal nemlig sørge for, at en skuffe er nem at åbne. Hos furnipart finder du smukke skuffe knopper i høj kvalitet, der holder år efter år.

Uanset om du bruger en skuffeknop i køkkenet, på badeværelse eller på et møbel, kan du være sikker på, at den er slidstærk og holdbar. Vælg knopper til skuffer fra furnipart i forskellige farver, materialer og design for at give dit hjem et spændende udtryk og et ensartet look.


Se listen over vores forhandlere her

Vi har nøje udvalgt vores forhandlere. Du kan se sortimentet af vores knopper i forhandlernes butikker eller showrooms, eller på deres webshops

Du finder forhandlerlisten lige her

Autumn

Balance

Hexa

Point

Fuldend dit hjem med de rette knopper til skuffer

Hvis du ønsker en forandring eller skal bygge nyt, tænker du som regel først på de store ting i din bolig. Men det er ikke kun de største ting, der betyder noget. Små ting kan også gøre en stor forskel i forhold til følelsen og udtrykket i et rum.

Skuffeknopper kan have en enorm indflydelse på eksempelvis dit køkkens eller dit badeværelses udseende og fornemmelse. Derfor er det en fordel at udskifte en gammel knop til skuffe med en ny som en nem og hurtig opgradering.

Så når du planlægger, at der skal ske noget nyt, så lad ikke dine skuffeknopper nøjes med at være en forbigående tanke. Knopper til skuffer er et vigtigt valg, der er med til at fuldende et rum på absolut bedste vis.

Orbit

D-lite

Gate

Autumn

Eksklusive og unikke skuffe knopper i mange stilarter

At vælge knopper til skuffer kan være en svær beslutning. For hvad vil matche din indretning bedst? Det er næsten kun din fantasi, der sætter grænserne, da mange skuffeknopper går godt sammen med et væld af indretningsstile.

Hvad end du fokuserer på en minimalistisk, moderne, rå, rustik, romantisk eller nordisk indretning, har vi hos furnipart de rette skuffe knopper for dig.

Please choose your language

You are about to change language