Knopper til kommoder

Bliv inspireret og find dine nye kommode knopper

Er du træt af kedelige standardmøbler uden gnist eller personlighed? Det forstår vi godt. Og det er derfor, at vores mission er at fremstille unikke, inspirerende og tidløse kommode knopper i høj kvalitet. Vores alsidige knopper til kommode findes i et væld af stilarter, der supplerer utallige indretningsstile på bedste vis. 

Det gælder alt lige fra vintage til minimalistisk, moderne, rustikt og alt derimellem. Med en knop til kommode fra furnipart får du en iøjnefaldende knop, der er designet til at imponere.


Vores udvalgte forhandlere

Du kan se udvalget af vores knopper på flere webshops og i flere butikker og showrooms.

Du kan se vores udvalgte forhandlere her

Manor Round

Simon

Gate

Oval Simple

Pift din kommode op med en stilren knop til kommode

Pift en gammel kommode op med vores udvalg af dekorative og funktionelle kommodeknopper. Med en smuk knop til kommode får du nemlig mulighed for at tilføje noget karakter til dit yndlingsmøbel. Hos furnipart har vi den perfekte knop til kommode til at afspejle din personlighed og unikke stil, så dit møbel kan blive lige, som du ønsker.

På den måde kan du sætte dit personlig præg på din boligindretning uden at bruge en masse tid eller penge på det. Det er en fordel, hvis du har en eller flere kommoder, der stadig fungerer, men bare ikke længere passer til din indretning.

Manor T

D-lite

Plato

Autumn

 


Lad kreativiteten få frit løb med vores unikke knopper til kommode

Vores kommode knopper er designet til at holde i mange år, så både dig og dit møbel kan drage fordel af vores attraktive og fine knopper år efter år. Alle knopper til kommode er alsidige og tidløse og er en enestående detalje, der er lige så unik som dig.

Du vil blive overrasket over de fantastiske kommoder, du vil blive inspireret til at skabe, når du udforsker vores store udvalg af kommodeknopper. Det er bare med at lade din kreativitet få frit løb, når du er i gang med at vælge en af vores knopper til kommode.

Please choose your language

You are about to change language