Knopper & greb

Mange unikke designs fra furnipart

For os hos furnipart er et greb ikke bare et greb og en knop ikke bare en knop. Vi mener nemlig, at et greb eller en knop kan gøre hele forskellen, når det kommer til dit køkken, dit badeværelse eller et af dine møbler.

Derfor fokuserer vi ikke kun på at lave funktionelle og praktiske knopper og greb. Alle vores greb og knopper er lavet i en upåklagelig kvalitet i et flot og unikt design.

På den måde kan du være sikker på, at de holder i mange år frem i tiden ligesom, at de fint vil komplementere indretningen i din bolig.

Hos os finder du et greb eller en knop, der er velegnet til enhver indretning samt smag. Vores mission er nemlig, at alle kan få unikke og smukke knopper og greb ind i deres hjem.

Se vores dygtige forhandlere her


Find en forhandler

Vi samarbejder med en række forskllige forhandlere - og du finder store dele af vores sortiment i både webshops, showrooms og butikker.

Lær mere om vores produkter og bliver inspireret her

Eller besøg en af vores forhandlere her

Lounge

Edge Filigree

Flat

Simon

Manor T

Edge Straight

Concave

Autumn

Unikke knopper og greb til enhver indretning og smag

Ligesom at vi alle har en forskellig indretning, har vi også hver vores personlige smag. Hos furnipart er det derfor essentielt, at vi designer og fremstiller et væld af forskellige knopper og greb, så der er noget for enhver smag og indretning.

Vi designer knopper og greb i mange forskellige farver, former, mønstre og teksturer, så du altid kan finde netop den model, der passer perfekt til dig og dine ønsker. Med vores greb og knopper kan du give nyt liv til dit køkken eller badeværelse, mens du også kan

Besøg vores inspirations univers lige her.

Udforsk vores udvalg af knopper og greb til køkken, bad og møbler

Ikke nok med at vores knopper og greb er i den absolut bedste kvalitet, så finder du ydermere et godt udvalg af forskelligartede modeller. Udforsk vores store udvalg og find inspiration til netop dit hjem.

Vi glæder os til at se, hvordan vores greb og knopper kommer til at pryde i din bolig.

Please choose your language

You are about to change language