Knopper

Se vores udvalg af flotte knopper til hjemmet

Hos furnipart har vi de sidste mange år fremstillet unikke og smukke greb i samarbejde med designere fra ind- og udland. I dag finder du vores greb på både skabe, skuffer og diverse møbler.

Mangler du en ny knop til dit badeværelse, dit køkken eller et møbel, finder du det her på siden. Vi laver nye kollektioner løbende, så du kan finde funktionelle og flotte knopper, der passer perfekt til dine ønsker og behov.

Vores store udvalg af knopper bliver løbende udvidet. Et tæt samarbejde med anerkendte designere gør at vores udvalg altid er aktuelt og trendy. Bliv inspiraeret til at finde dine favorit knopper her - og find nemt frem til den nærmste forhandler. 

Besøg en af vores udvalgte forhandlere af knopper/ by furnipart her


Se vores forhandlerliste

Tag et kig blandt vores sortiment af knopper og bliv inspireret af alle de forskellige muligheder.

Vi samarbejder med en række dygtige forhandlere, som står klar til at guide og vejlede dig i vores sortiment.

Find din favorit forhandler her

Autumn

Plato

Manor T

Classic

Nye knopper kan godt betale sig

At udskifte dine gamle knopper til nye kan i langt de fleste tilfælde godt betale sig, hvis du ønsker at skabe forandring i dit køkken eller på badeværelset eller opdateret et gammelt møbel. Det er nemlig de små detaljer, som for eksempel en knop, der kan gøre hele forskellen.

Med den rigtige knop kan du skabe et iøjnefaldende element, mens den ydermere kan tilføje uventet karakter til dit hjem. At vælge en knop i høj kvalitet er en god idé, hvis du ønsker, at de skal holde i mange år og forblive i god stand år efter år.

Hos furnipart er det vores mission udelukkende at fremstille knopper i en uovertruffen kvalitet. De bliver derfor altid testet og har bestået alle vores tests, inden de kommer hjem til dig.


En knop fra furnipart er både smuk og praktisk

For os er det vigtigt at hjælpe med at skabe smukke og personlige hjem. Det mener vi nemlig, at knopper kan gøre. Selvom en knop blot er en mindre detalje i et hjem, kan den markant ændre udtrykket i et rum. Den kan endda være med til at give dig muligheden for at fremhæve din personlige stil.

Med en knop fra furnipart i din bolig kan du være sikker på, at du ikke bare får en model, der er smuk og unik.

Vores knopper er skam også yderst praktiske i og med, at de ligger godt i din hånd, så du nemt og hurtigt kan åbne dine skabe og skuffer. Samtidigt er de holdbare, hvorfor du ikke skal tænke på at udskifte dem i den nære fremtid.

Simon

Gate

Hexa

Manor Round

 


Alt i knopper hos furnipart

I vores kollektion finder du mange forskellige knopper. Takket være vores store udvalg kan du finde netop den knop, der komplementerer dit hjem på bedste vis. Du finder følgende knopper i vores sortiment:

  • Sorte knopper
  • Messingknopper
  • Hvide knopper
  • Marmorknopper
  • Porcelænsknopper
  • Rustikke knopper
  • Læderknopper
  • Rustfri knopper
  • Træknopper

I stedet for at investere i et nyt køkken, badeværelse eller møbel kan du vælge nye knopper.

Stort udvalg af knopper hos furnipart

Vi tilbyder et bredt udvalg af knopper i forskellige stilarter, farver, størrelser og materialer. Det gør vi for, at du altid kan finde den rette knop for dig.

Den helt rigtige knop fra furnipart kan tilføje en charme, der vil forvandle dit hus eller din lejlighed til et hjem. Med snesevis af stilarter til din rådighed kan du pynte dit køkken, dit badeværelse eller dine møbler på enhver måde, du ønsker.

Bliv inspireret - besøg vores store inspirationsunivers lige her.

Please choose your language

You are about to change language