Industriel Indretning

Få inspiration til en industriel indretning

Det rå ydre, de markante linjer og mørke farver er alt sammen noget, der kendetegner en industriel indretning. Vores industrielle greb har alle et helt særligt udtryk. De udstråler en robusthed og enkelthed, der gør dem til lige så naturlige valg i et moderne og funktionelt hjem som i en mere rå og industriel indretning.

Og hvem siger i øvrigt, at det industrielle look kun går sammen med det funktionelle og spartanske? Hvis du gerne vil skabe et modspil til en mere romantisk indretning, så er det oplagt at bruge industrielle elementer. 

De industrielle designs fra furnipart bringer noget ægte og oprindeligt ind i en indretning, og det harmonerer fint med den romantiske rusticitet som for eksempel findes i et landkøkken.

Et smukt eksempel på greb, der fungerer perfekt til at understøtte en industriel indretning, eller som kan skabe modspil til en romantisk stil, er HARLEQUIN og LINEAR. Selve designets tyngde vidner om noget råt og ærligt, mens mønstrene giver den forarbejdning, der skaber bro mellem værksted og privat bolig.

Du kan vende tilbage til flere trends lige her. 

Kollektion

Please choose your language

You are about to change language