Boheme-indretning

Få inspiration til en indretning i boheme-stil

At indrette et hjem i boheme-stil giver masser af frihed til at lege med både farver og teksturer.

 

 

furniparts greb og knopper i boheme-stil er et varieret miks af finurlige og legende designs, der giver dig mulighed for at være kreativ. Et design som BEAD STRAIGHT, designet af VE2, er meget klassisk udseende og vil derfor passe perfekt ind i et mere klassisk køkken, men når det bliver brugt i en anden indretning, så er det pludselig knoppens farve, der definere den og transformerer den til et sjovt og anderledes designelement.

BOUNCE, designet af vores designpartner Steffensen & Würtz, findes både som greb og knop.  Begge designs har en voluminøs og rund form. Ved første øjekast virker både greb og knop meget ligetil og med et meget enkelt udtryk, men når de betragtes tættere på, gør detaljerne dem begge til dynamiske og levende designobjekter, som begge kan tilføje lidt skævhed og finurlighed til en indretning.  

Når alt kommer til alt, så drejer en boheme-indretning sig om, hvordan du vælger at bruge vores designs. Boheme-stil går ud på at lade hvert designelement få plads til at udfolde sig og ikke nødvendigvis skele til, hvordan de forskellige elementer i indretningen matcher. Hvert enkelt af vores boheme-inspirerede designs fortjener sit øjeblik i rampelyset.

Du kan vende tilbage til flere trends lige her.

Kollektion

Please choose your language

You are about to change language