Hvide knopper

Se udvalget af vores smukke hvide knopper

Hvide knopper er enkle, men alligevel udtryksfulde, da de tilføjer noget elegant og stilrent til ethvert rum. En knop i hvid fungerer perfekt i langt de fleste boliger og fungerer godt med mange forskellige farver.

Du kan sagtens bruge en hvid knop på et hvidt skab eller en hvid skuffe for at traditionelt og rent look. Ønsker du at skabe en spændende kontrast, er det værd at placere knoppen på en mørk eller sort overflade. Der er næsten ikke det, du ikke kan med en hvid knop.


Find forhandler 

Du kan se udvalget af vores knopper på flere webshops og i flere butikker og showrooms. 

Vores forhandlerliste kan findes her.

En knop i hvid er en lille detalje med en stor effekt

Det er en detalje, der ofte bliver overset. Men undervurder ikke kraften af en god og stilren knop. Den rigtige knop kan nemlig være det sidste touch, der gør hele forskellen i et rum.

Derfor bør du tænke lidt over, hvilken hvid knop du vil bruge i dit køkken eller på dit badeværelse. Trænger dit gamle møbel til et nyt look, kan en knop i hvid ligeledes være løsningen.

Hvide knopper er generelt utroligt alsidige og fine, og vælger du en knop i hvid fra furnipart er du sikret den højeste kvalitet. Desuden er vores hvide knopper forsynet med spændende og eksklusive detaljer, mens de også er helt unikke.

Vanilla Knob

Plato

Halo

Autumn

Bring et stilrent element ind i dit hjem med hvide knopper

Forny stilen på dine skuffer og skabe med nye hvide knopper fra furnipart. Det er ingen overraskelse, at enhver lille detalje skaber helhedsindtrykket i et rum. Derfor er det så vigtigt, at du vælger en knop i hvid, der komplementerer indretningen og stilen i din bolig.

Her finder du stilfulde hvide knopper i flere materialer med rene linjer og flotte design, der matcher de fleste indretningsstile. Du vil bestemt ikke fortryde at indrette dit hjem med en smuk og elegant hvid knop fra furnipart.

Please choose your language

You are about to change language