Håndtag til skabe

Vi har et stort sortiment af skabshåndtag

Intet er vigtigere end skabshåndtag, når det kommer til at give dine skabe den sidste finish. Det er måske ikke noget, du tænker over, men rent faktisk kan det gøre en stor forskel med nye håndtag til skabslåger. Vores dekorative og smukke håndtag til skabe er det perfekte tilbehør til at ændre udtrykket af dine skabe. 

De kommer i en lang række af stilarter, størrelser og farver, så du kan vælge de håndtag til skabe, der passer perfekt til dig og dine ønsker. Gennemse vores udvalg af tilgængelige håndtag til skabe og vælg lige netop den stil, der passer til dit hjem.

 

Find din nærmeste forhandler

Vores udvalgte forhandlere har et stort sortiment af vores håndtag.

Du kan finde vores produkter i vores forhandlers butikker, showrooms og webshops. 

Se vores forhandlerliste og din nærmeste forhandler her.

 

Stilfulde og unikke håndtag til gamle og nye skabe

Pift dine nye eller gamle skabe op med vores udvalg af funktionelle og flotte skabshåndtag. Med vores håndtag til skab får du et produkt, der er designet på en måde, så du kan sætte dit helt eget personlige præg på din boligindretning.

Selvom et skabshåndtag muligvis ikke er det første, du lægger mærke til, er det stadig utrolig vigtigt. Unikke håndtag til skabe kan nemlig forbedre udseendet af et rum og endda sikre, at det er nemt og behageligt at åbne skabet. For os er det essentielt, da du ofte rører et håndtag hver eneste dag.

Square

Manor

Rattan

Seam

 

 

Sæt fokus på selv de mindste detaljer med nye håndtag til skabslåger

At montere unikke håndtag til skabe i soveværelset, stuen, gangen eller andre steder kan tilføje ekstra skønhed eller finurligheder, hvor du mindst forventer det. Ved at opdatere dine håndtag til skab rundt om i hjemmet giver du dine skabe et poleret look. Samtidigt demonstrerer det, at der i dit hjem er fokus på selv de mindste detaljer.

Uanset om du foretrækker det rustikke eller det moderne og mere rene udtryk, har vi en model for dig. Mulighederne er mange, og vi er sikre på, at du kan finde lige præcis de håndtag til skabe, som du vil elske i mange år frem i tiden.

 

 

Vælg mellem et godt udvalg af håndtag til skab i høj kvalitet

Ønsker du at give nyt liv til dine yndlingsskabe? Så kan du med vores skabshåndtag forvandle ethvert skab til et helt nyt. Vores store og stadigt voksende kollektion af håndtag til skabe bugner af utallige farver, design, former og materialer - og de er alt andet end almindelige.

Ikke nok med at vores håndtag til skabslåger er i den højeste kvalitet, så er de også unikke. Du finder dem altså ikke andre steder, da de er fremstillet med fokus på at være originale samt noget helt særligt. Vi sætter en stor ære i at finde og udvælge design, der ikke er helt som alle de andre på markedet.

Desuden gennemgår de flere forskellige tests, så du kan være sikker på, at de er holdbare og kan tåle daglig brug. Det er utrolig vigtigt for os hos furnipart, så du ikke hele tiden bliver nødt til at udskifte dine skabshåndtag.

Vælger du et eller flere af vores håndtag til skab kan du både se og mærke, at alt ved håndtaget er nøje overvejet.

Please choose your language

You are about to change language