Håndtag til kommoder

Unikke håndtag til dine kommoder kan findes her

Kommode håndtag er en sjov måde at fremhæve kommoderne i dit hjem på. Vis din personlige stil frem med spændende håndtag til kommode eller gå efter et mere klassisk look med enkle og minimalistiske håndtag.

Det er en lille ting, der ofte er overset blandt store genstande såsom møbler eller malingsfarven, når du skal indrette et rum. Men undervurder ikke gennemslagskraften som et kommodehåndtag rent faktisk kan have. Disse små håndtag kan tilføre stil og personlighed til alle rum.


Se vores forhandlerliste

Vi har samarbejde med diverse udvalgte forhandlere. Udvalget af vores håndtag kan ses på forhandlernes webshops, eller i deres butikker og showrooms.


Du kan se vores forhandlerliste her

Twirl

Common

Crossing

Lounge Steel

Opgrader dine gamle møbler med spændende håndtag til kommode

Et slående sæt af nye håndtag til kommode på et gammelt møbel kan bringe en stor portion stil til din bolig med minimale omkostninger. I mange hjem ignoreres disse tilbehørsdele, hvor kommoder og andre møbler har funktionelle, men utiltalende håndtag. Og det er der ingen grund til.

Hos furnipart designer og fremstiller vi smukke og unikke kommode håndtag, så du kan puste nyt liv i gamle møbler. Takket være vores store udvalg er der noget for enhver smag. Noget så simpelt som omhyggeligt valgte kommode håndtag kan være med til at fuldende et rum på bedste vis.

Base

Carve

Metro

Span

 


Kommodehåndtag i mange stilarter og design

En kommodes håndtag er en fantastisk måde at vise din personlighed frem, mens du på samme tid opdaterer dit hjem. Desuden er det med til at give et rum et helt nyt udtryk. Det kan være alt lige fra dit soveværelse til stuen, køkkenet, badeværelset eller ethvert andet rum i hjemmet.

Vores håndtag til kommode er i den absolut bedste kvalitet og kommer i en næsten uendelig række af materialer, stilarter og finish. Herved kan du finde et håndtag uanset, om du ønsker et moderne look eller en mere traditionel samt klassisk stil.

Du vil blive overrasket over, hvordan en lille detalje som kommode håndtag kan ændre udseendet af et helt rum.


 

Please choose your language

You are about to change language