furnipart

Oplev greb til køkken, bad og møbler fra furnipart

furnipart er greb i den højeste kvalitet. Vi har siden 1977 designet og produceret greb og samarbejder altid med internationalt anerkendte designere omkring vores nye kollektioner, som pryder skuffer, skabe og møbler i mere end 60 lande. 

furnipart er konstant fornyelse og produktudvikling. Vi laver flere kollektioner af greb om året, og der bliver kigget til os, når de nyeste trends skal findes.

furnipart er lige her.

Velkommen til furnipart

 

Manor

Manor

Diamantmønsteret på disse greb og knopper slår tonen an i en fortælling, der har eksklusivitet og varme som det bærende element.

Greb i ubehandlet messing

Greb i ubehandlet messing

Vores greb og knopper i ubehandlet messing, som er helt uden bly. Grebene vil gøre sig godt både i en patineret som i en pudset udgave.

Inspiration

Inspiration

Greb og møbelknopper fra furnipart er tegnet af internationalt anerkendte designere. Greb og møbelknopper er både til det nye køkken eller badeværelse, eller til de ældre køkkenlåger, køkkenskuffer eller skabslåger, der trænger til fornyelse i form af et nyt greb eller en ny møbelknop.

Køkkengreb

Køkkengreb

Uanset om valget falder på køkkengreb eller møbelknopper til køkkenet, så er det et valg, der kan gøre en stor forskel på, hvordan et køkken opleves.

Trends

Trends

Vores to årlige kollektioner er bygget op omkring designs, som vi mener danner rammen om de nye tendenser, vi ser, køkken- og badeværelsesindretningen bevæger sig hen imod.

Designere

Designere

furnipart har en lang tradition for at samarbejde med både veletablerede som nye designere fra både ind- og udland. Vi sætter en stor ære i at finde unikke designs, der passer ind i vores designprofil.

Kvalitet

Kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb fra furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved vores greb er overladt til tilfældighederne.

Designproces

Designproces

Alle designs, der sendes ud fra furniparts lager i Hinnerup, er nøje gennemtænkte og blevet skabt i tæt dialog og samarbejde med både danske og udenlandske designere. At vi er en dansk designvirksomhed, fornægter sig ikke. Vi har den danske designtradition dybt forankret i vores DNA, og det giver en genkendelighed til vores designs.

Bæredygtighed

Bæredygtighed

I 2018 begyndte furnipart for alvor sin rejse mod en mere bæredygtig produktion. Vi ville have et eksternt organ med et internationalt renommé og høj troværdighed til at varetage processen med at dokumentere vores resultater, og vores valg faldt på det uafhængige, non-profit Cradle to Cradle Products Innovation Institute - repræsenteret i Danmark ved Vugge til Vugge Aps.

Vores historie

Vores historie

Historien om furnipart starter i 1977 i to små lokaler i Aarhus.

Please choose your language

You are about to change language